لطفآ عکسهای دستگاه جوجه کشی ساخته شده توسط خودتون رو به ایمیل ارسال کنید و تجربیاتتون رو در قسمت نظرات درج بفرمایید تا بنام خودتون در این صفحه منتشر شود.
دستگاه ساخته شده توسط جناب آقای عادل خواه – استان گیلان
|
-
-
تصویر شماره 1
-
-
تصویر شماره 2
-
-
تصویر شماره 3
-
-
تصویر شماره 4
|
توضیحات:
باسلام
خدمت دوستان عرض کنم که همین طور که ملاحضه می فرمایید از بدنه ی یخچال به عنوان محفظه استفاده کردم ظرفیت دستگاه ۷۲ عدد تخم مرغ (۲ عدد شانه ی ۳۶ تایی) است. برای کنترل دما و رطوبت و همچنین چرخش تخم ها از کنترلر j383 استفاده کردم.
ابعاد محفظه ۵۰ در ۵۰ باارتفاع ۶۵ سانتی متر
برای تامین حرارت از دو عدد المنت ۳۰۰ وات با فین انتقال استفاده کردم (البته برای کاهش توان مصرفی به صورت سری اتصال داده شده است)
برای گردش هوا از فن بلوور کوچک استفاده کردم
نحوه قراردادن فن و المنت باید به صورت یکی پس از دیگری باشد.(ابتدا فن و سپس المنت)
در مورد راک ها فکر نکنم کار خیلی سختی باشه
در مورد کنترلر باید عرض کنم که به معنای واقعی تمام امور مربوط به جوجه کشی رو کنترل میکنه و با یه تنظیم ساده میشه ازش استفاده کرد.
موتور گیر بکس برای ظرفیت ۱۵۰ عدد تخم مرغ (ساخت چین)
برای تعیین جایگاه موتورگیربکس نمی دونم فرمول خاصی است یا نه ولی من به صورت آزمون و خطا تونستم جای مناسبش رو پیدا کنم.
یک حسنی هم که دستگاه های دست ساز داره اینکه شما میتونید با توجه به ابعاد محفظه ظرفیت دستگاه رو افزایش بدین شاید شما در حال حاضر دستگاهی نیاز داشته باشد با ظرفیت پایین این درحالیه که در آینده در صورت تمایل به راحتی میتونید ظرفیت دستگاه خودتون رو با صرف هزینه ی کم افزایش بدین.درصورتی که دستگاه های آماده چنین مزیتی رو ندارن.
در مورد راندمان دستگاه باید یه چند روزی باید صبرکنم و بعد نتیجه رو حتما در اختیار دوستان عزیز قرار میدم.
چیز دیگه ای دیگه به ذهنم نمیرسه امیدوارم که مفید واقع بشه
دوستان اگه سوالی دارید میتونید عنوان کنید.
|
:::::::::::::::::::::::::::::
دستگاه ساخته شده توسط جناب آقای …
|
|
|
.
نظر من اینه که از یک کنترل فیدبکی کوپل شده با یک دیمر برای کنترل دما استفاده کنم، این روش یک ثبات بسیار عالی حرارت به سیستم میده، خبر خوب اینه که این سیستم بسیار ارزون قیمته، خبر بد اینه که تنظیم اولیه این سیستم کمی دقت و وقت لازم داره
روش ساده ای برای چرخش تخم طراحی کردم که هم دستی و هم به وسیله یک الکتروگیربمس کوچک قابل استفاده است، حتی میشه با یک استپر موتور راش انداخت،
اما تایمر : یک ورق نازک آلمینیوم رو به صورت دایره بریدم، وسطش رو سوراخ کردم، سه چاک با زاویه ۱۲۰ درجه روی لبه این ورق آلومینیوم زدم، یک موتور ساعت دیواری خریدم و این ورق رو به جای عقربه ساعت این موتور ساعت گذاشتم. حالا یک اپتوکوپلر و یک مدار ساده مونواستیبل با هر بار عبور چاک روی این ورق از اپتوکوپلر موتور تخم چرخان رو فعال می کن و تمام.
بقیه مسایل راحت قابل حل هستن، به کمک یک صفحه سوراخدار کنار راک ها جریان هوا رو در تمام دستگاه یکنواخت کردم، به جای لامپ یک بخاری آکواریومی رو تو ظرف آب گذاشتم که هم رطوبت و هم حرارت رو تأمین میکنه، سنسور رطوبت در صورت بالا رفتن رطوبت برق رو از این بخاری آکواریومی به یک المنت دیگه سوئیچ می کنه
در تئوری کمی پیچیده شد، در عمل دقت بسیار خوب رو با هزینه کم بهم داد
هچ بالای ۸۵ درصد حاصل کار من بوده، علت پایین بودن هچ هم کم بودن جمعیت گله مولدین هست که باعث میشه جمع کردن دویست تا تخم حدود یک ماه طول بکشه
درودبههمگی