
جوجه کشیرویان گستر، مرجع تحقیقات و آموزش جوجه کشی …
|
![]() |
جوجه کشیرویان گستر، مرجع تحقیقات و آموزش جوجه کشی …
|
![]() |
ترموستات آنالوگ قیمت: ۱۱۵۰۰۰ تومان ابعاد: حدود ۱۰*۱۲*۴ سانتی متر دامنه ی کاری بین ۰ تا ۴۰ درجه سانتیگراد دقت ۱ درجه سانتیگراد مناسب برای: دستگاههای جوجه کشی خانگی و آزمایشی سالنهای پرورش طیور و پرندگان زینتی دقت اندازه گیری ۱٫۵ تا ۲ درجه سانتیگراد
|
قیمت: ۳۵۰۰۰ تومان
ساخت کشور چین دماسنج با قابلیت اندازه گیری دما بین ۳۰- تا ۵۰ درجه سانتیگراد دقت دماسنج تا ۱ درجه سانتیگراد رطوبت سنج با قابلیت اندازه گیری رطوبت بین ۲۰% تا ۱۰۰% دقت رطوبت سنج تا ۵ درصد وزن ۶۰ گرم
|
رطوبت سنج TFA مدل ۴۴٫۱۰۰۴ قیمت: ۹۵۰۰۰ تومان ساخت کشور آلمان (اصلی) ابعاد: ۱۰۱*۸۱*۳۸ میلی متر !!! نمونه ی چینی با قیمت و کیفیت پایین تر در بازار عرضه میشود !!! قابلیت کالیبره شدن دارد مناسب برای دستگاه های جوجه کشی، سالنهای پرورش طیور، گلخانه ها، سالنهای پرورش قارچ قابلیت اندازه گیری بین ۰ تا ۱۰۰ درصد وزن ۸۰ گرم
|
قیمت: ۹۵۰۰۰ تومان ساخت کشور آلمان (اصلی) ابعاد: ۲۳۰*۶۰*۲۲ میلیمتر !!! نمونه ی چینی با قیمت و کیفیت پایین تر در بازار عرضه میشود !!! قابلیت ثبت حداقل و حداکثر دما مناسب برای دستگاه های جوجه کشی، سالنهای پرورش طیور، گلخانه ها، سالنهای پرورش قارچ قابلیت اندازه گیری بین ۳۰- تا ۵۰+ سانتیگراد وزن ۱۲۰ گرم |
حرفه ای تر آن موجود دارید ؟
حرفه ای تر مدل دیجیتال موجود است
آیا وجود قطره های آب در پشت شیشه دستگاه نشان از بالا بودن رطوبت هست؟
بالا بودن رطوبت یا سردی محیطی که دستگاه در آن قرار دارد.
۱- آیا در کنار ترموستات سان وان لازم هست که از یک دماسنج مکمل استفاده کنیم؟ اگر که لازم است چه گزینه ای را مناسب می دانید؟
۲- اگر از رطوبت سنج سان وان استفاده نمکنیم چه رطوبت سنجی را به عنوان جایگزین پیشنهاد می کنید؟
۱- ترموستات سام وان (کره ای) کالیبره و دقیق هست و نیازی به دماسنج مکمل نیست مگر برای اینکه خودتان بخواهید دمای قسمتهای مختلف دستگاه را برای اطمینان از صحت کارکرد فن و تجهیزات تست اندازه گیری کنید.
۲- رطوبت سنج آنالوگ TFA ساخت آلمان چون از دقت بالایی برخوردار بوده و قابلیت کالیبره شدن را هم داراست و قیمت بالایی هم ندارد.
من ترموستات سام وان را در کنار یک دماسنج دیجیتال آلمانی در اطاق قرار دادم و دمای هر دو را یادداشت کردم. دمای هر دو فقط ۰٫۲ درجه اختلاف داشت (میشه نتیجه گرفت که دماسنج دیجیتال کالیبره بوده است!). اما وقتی دماسنج دیجیتال را در داخل محفظه و به دیواره محفظه آویزان کردم، با اینکه با سنسور ترموستات در یک راستا است و هر دو به دور از منبع حرارتی و در جریان وزش فن قرار ندارند، اما دمای نمایش داده شده دماسنج دیجیتال ۳٫۵ درجه از ترموستات کمتر است. اما وقتی دماسنج دیجیتال را به ترموستات نزدیک تر میکنم اختلاف دما به ۱ می رسد.
با این اوصاف به نظر می آید دما در تمام قسمت های محفظه یکسان نیست و احتمالا گردش هوا به درستی انجام نمی شود.
آیا استنباط من درست است؟
اگر درست است باید چه کاری انجام دهم؟!
احتمالآ سنسور دماسنج دیجیتال در معرض مستقیم هوای گرم است، هر ۲ باید در شرایط یکسان باشند. فن رو جابجا کنید یا چرخش رو عکس کنید و ببینید نتیجه چی میشه .
۱- دماسنج دیجیتال سنسور داخلی دارد و فاصله آن با منبع حرارتی برابر است با فاصله سنسور ترموستات با منبع حرارتی.
۲- هر دو (دماسنج دیجیتال و سنسور ترموستات) در بالای فن و با یک فاصله از فن قرار گرفته اند. یعنی فن هوا را از شانه ها (که در بالای فن قرار گرفته اند) به سمت خود کشیده و به کف محفظه می فرستد و هیچکدام (دماسنج دیجیتال و سنسور ترموستات) در معرض وزش باد فن قرار ندارند (زیرا در بالای فن هستند).
دیروز وزش باد فن به سمت شانه ها و سنسور و دماسنج دیجیتال بود که با راهنمایی و توصیه شما فن را برعکس کردم تا بجای وزش باد فن به سوی شانه ها و ترموستات عکس این عمل اتفاق بیوفتد.
احساس میکنم که فن هوا را به خوبی در محفظه به چرخش در نمی آورد. زیرا فاصله فن تا کف دستگاه ۱۵ سانت است و فن هوا را به کف دستگاه می فرستد.
در اینجا در این مورد بحث کردیم
جهت چرخش رو عوض کنید، فن رو پشت و رو کنید.
۱- جهت چرخش را که نمی شود تغییر داد (فن ۲۲۰ ولت AC هست)
۲- اگر فن را پشت و رو کنم، شانه ها و سنسور ها در معرض وزش باد فن قرار میگیرند.
به هر حال باید محل قرار گیری فن یا سرعت و جهت گردش هوا رو تغییر بدید تا نتیجه ی مطلوب حاصل بشه.
اگر جهت وزش جریان هوا از سوب فن به کف محفظه باشد، آیا یک فن ۱۵ سانتی و ۲۵ وات که با تمام توان خود کار میکند اختلالی در امر جوجه درآوری بوجود نمی آور؟ (سرعت جریان خوا زیاد نیست؟)
مادامی که دما و رطوبت تحت تاثیر جریان هوا از حالت تعادل خارج نشود سرعت جریان مناسب است، اگر این تعادل بر هم خورد باید در کاهش یل افزایش سرعت گردش هوا تجدید نظر کرد.
برای کالیبره کردن رطوبت سنج TFA باید چکار کرد؟
یک حوله ی مروب رو دور رطوبت سنج آنالوگ TFA بپیچید بعد از ۳۰ دقیقه با استفاده از یک پیچ گوشتی ساعتی ۲ سو از سوراخ پشت رطوبت سنج (مرکز عقربه) اقدام به کالیبره کردن و تنظیم عقربه بر روی ۹۰% کنید.
من دو عدد رطوبت سنج در اختیار دارم. یک رطوبت سنج آنالوگ TFA و یکی هم رطوبت سنج دیجیتالی TFA
اما سوالم این هست که چرا این دو ۱۰ درصد اختلاف رطوبت را در شرایط یکسان محیطی نشان میدهند (در محیط اتاق، در هوای آزاد بیرون از خانه و در محفظه جوجی کشی) و من باید به کدام یک استناد کنم؟
قاعدتآ به رطوبت سنج دیجیتال بیشتر میشه اعتماد کرد، رطوبت سنج های آنالوگ TFA رو در اکثر موارد باید با روشی که قبلآ عرض کردم (حوله ی نم دار) یا با استناد به یک رطوبت سنج مرجع کالیبره کرد، مواردی برای خودم پیش آمده که چند تا رطوبت سنج دیجیتال داشتم که هیچ کدوم میزان رطوبت رو مثل دیگری نشان نمیداد تا اینکه کالیبره شدند.
منظورتون این بود که: “رطوبت سنج دیجیتال داشتید که کالیبره کردید یا آنالوگ”؟
من با یک رطوبت سنج دیجیتال سام وان که از دقت بالایی(۱%) برخوردار هست کالیبره کردم اما اگر رطوبت سنج دیجیتال در دسترس نبود با همون حوله ی خیس میشه کالیبره کرد.