
جوجه کشیرویان گستر، مرجع تحقیقات و آموزش جوجه کشی …
|
![]() |
جوجه کشیرویان گستر، مرجع تحقیقات و آموزش جوجه کشی …
|
![]() |
تایمر مجموعه کلیدی است که دارای یک سری تیغه های باز و بسته (رله) می باشدکه با وصل برق به تغذیه ی آن بعد از زمانی که کاربر برای آن تعریف نموده عمل می کند به طوریکه تیغه های باز را بسته و تیغه های بسته را باز می کند و میتواند بسته به نوع این عمل را به تناوب در زمانهای تعیین شده تکرار کند.
در ماشینهای جوجه کشی ابتدایی و ساده چرخش تخمها برای جلوگیری از چسبیدن زرده به پوسته و از بین رفتن جنین در فواصل نسبتآ معین بصورت دستی چرخانیده میشد اما در دستگاههای پیشرفته و اتوماتیک این وظیفه بر عهده ی موتورهای گیربکس دار الکتریکی ac و dc بسته به ظرفیت دستگاهها و جکهای پنوماتیکی در مقیاس صنعتی میباشد که این موتورهای گیربکس دار در زمان مشخصی که توسط کاربر تعیین میشود ( بطور مثال هر یک ساعت در جوجه کشی تخم مرغ و هر ۳ ساعت در جوجه کشی تخم بلدرچین) شروع به کار کرده و بوسیله ی بازوهایی راکها و شانه های حاوی تخم را به حرکت در می آورند و معمولآ ۴۰ تا ۴۵ درجه نسبت به افق در جهت عکس حالت قبلی تخمها ( به عبارتی ۸۰ تا ۹۰ درجه نسبت به حالت قبلی که تخمها قرار داشتند) قرار میدهند و سپس تا زمان چرخش بعدی متوقف میشوند.
وظیفه ی زمانگیری بین شروع به کار موتورگیربکس و چرخش تخمها بر عهده ی تایمرها یا به عبارتی زمان سنج هاست که جریان الکتریکی را بوسیله ی حداقل یک رله از منبع اصلی به سوئیچها (برای تنطیم دقیق میزان چرخش در ماشینهای جوجه کشی تعبیه میشود) سپس به موتور گیربکس اعمال کرده و در زمانهای تنظیم شده توسط کاربر بصورت کاملآ اتوماتیک اقدام به کنترل چرخش راکها و شانه های حاوی تخم مینماید.
امروزه تایمرهای پیشرفته ای در قالب مولتی تایمر یا سوپر تایمر یا کیتهای متنوع تایمر الکترونیکی در بازار موجود است که با امکان تنظیم در حالتهای مختلف، مناسب ماشین جوجه کشی میباشد.
تایمری که برای ماشین جوجه کشی استفاده میشود باید دارای حداقل یک رله با جریانی متناسب با جریان مصرفی موتور گیربکس (برای جلوگیری از صدمه دیدن تایمر) باشد و بتوان آنرا در یکی از حالتهای عمومی (ساعت-ساعت) یا (ساعت-دقیقه) یا (ساعت-دقیقه-ساعت) تنظیم نمود.
نقشه ی نصب ۲ نوع تایمر یعنی مولتی تایمر دیجیتال با ۲ رله ی فرمان و تایمر معمولی با یک رله ی فرمان به میکرو سوئیچ و موتور گیربکس را میتوانید به همراه توضیحات کامل در اینجا مشاهده کنید.
منبع: واحد آموزش و تحقیقات رویان گستر
گفتید برای مرغ هر ۱ ساعت و بلدرچین هر ۳ ساعت .
اشکالی داره بلدرچین هم هر ۱ ساعت چرخیده بشه ؟ آیا آسیب می رسونه به تخم ها ؟
بله چرخش بیش از حد باعث صدمه دیدن شالاز (رباط نگهدارنده ی زرده) و آسیب دیدگی جنین خواهد شد.
برای من هر ۱ساعت میجرخه مشکلی پیش نمیاد
برای مرغ چرخش هر یک ساعت مناسب هست.
با سلام آیا برای تخم غاز دما و رطوبت باید چقدر باشد_ و اینکه در طول مدت بعمل اوری چند روز آخر باید آنها را افزایش داد و به چه میزان
با تشکر
با سلام
http://www.eggborn.com/?page_id=1216
موفق باشید