نقشه ی ساخت ماشین جوجه کشی

یک ماشین جوجه کشی ایده آل به دستگاهی گفته میشود که درصد بالایی (حدود ۹۰%) از تخم های نطفه دار خوابانده شده در دستگاه را به جوجه تبدیل کند. برای ساخت این ماشین جوجه کشی باید تمام شرایطی که یک مرغ مادر کرچ برای تخم هایش به طور غریزی فراهم میکند را بصورت مصنوعی به بهترین شکل ممکن شبیه سازی کرد. یک پرنده ی مادر بطور غریزی دمای مطلوب، رطوبت، چرخش و تهویه را برای تخم ها و جنین ها فراهم می کند پس در طراحی یک دستگاه جوجه کشی باید بیشترین شباهت یا به عبارتی شرایطی برابر با شرایط طبیعی برای تخم ها فراهم کرد.

ماشینهای جوجه کشی به سه دسته ی کلی از نظر کارایی به شرح ذیل تقسیم بندی میشود:

» دستگاههای جوجه کشی ساده

»» در این دستگاهها همانطور که از نامشان پیداست همه عناصر به ساده ترین شکل ممکن طراحی و ساخته شده است دقیقا” مشابه مبحث ساخت ماشین جوجه کشی در کتاب حرفه و فن کلاس اول راهنمایی که از لامپ برای تامین حرارت، از ظرف آب برای تامین رطوبت و چرخش تخمها بصورت دستی ۳ بار در روز، از یک جعبه ی مقوایی برای محفظه ی جوجه کشی استفاده شده و برای کنترل دما دریچه هایی بر روی جعبه تعبیه شده است.

» دستگاه جوجه کشی نیمه اتومات

»» در این دستگاهها برخی عناصر بکار گرفته شده که بصورت خودکار انجام وظیفه میکند، مثل ترموستات و موتور گیربکس که بصورت خودکار کنترل دما و چرخش را به عهده دارد.

» دستگاههای اتومات

در این نوع دستگاهها، کلیه ی فاکتورهای مورد نیاز جوجه کشی بطور کاملا” اتومات فراهم و کنترل میشود که کار با این دستگاهها برای کاربر آسانتر بوده و نتیجه بهتر و راندمان بلایی حاصل خواهد شد.

در این مقاله دستورالعمل و نقشه ی ساخت ماشین جوجه کشی اتومات را با استفاده از قطعات عرضه شده در فروشگاه سایت به ساده ترین شکل ممکن شرح میدهیم:

طراحی سیستم تامین و کنترل دما با استفاده از هیتر و ترموستات دیجیتال (samwon)

 دمای مطلوب جوجه کشی تخم اکثر پرندگان ۳۷٫۵ درجه سانتی گراد می باشد و دمای مناسب جوجه کشی برخی دیگر پرندگان در همین محدوده با اندکی اختلاف حدود ۰٫۲ درجه (جدول شرایط مطلوب انکویاسیون و هچ)می باشد. بهترین سیستم تامین حرارت باید به نحوی باشد که در عین تامین کامل گرمای محفظه ی جوجه کشی تمام دمای مورد نیاز را به صورت یکنواخت در تمام محفظه توزیع کند و دما را با کمک ترموستات در نزدیکترین حد به این دما کنترل کند که ترموستات ارائه شده دمای محفظه را با حداکثر ۰٫۱ درجه اختلاف تنظیم میکند. منبع حرارتی بایستی موجب اعمال شوک حرارتی به تخم و جنین ها نشود به همین منظور هیتر های عرضه شده در این سایت قابل تنظیم بوده و به کمک فن مناسب گرمای مطلوب و یکنواختی را فراهم میکند. همچنین برای تامین سیستم گرمایی می توان از یک المنت که به وسیله ی یک دیمر حرارت تولیدی آن قابل تنظیم است و یک یا چند عدد فن بسته به حجم محفظه جوجه کشی  استفاده نمود بدین صورت که یک عدد فن را بر روی یک صفحه عایق متصل میکنیم. اطراف فن با رعایت موارد ایمنی یک رشته المنت حرارتیتعبیه کرده و مجراهایی در زیر المنت به سمت محفظه ایجاد می کنیم و دو سر المنت را به خروجی دستگاه دیمر متصل میکنیم مجموعه ساخته شده را به رله ترموستات وصل کرده و در محفظه ی دستگاه نصب می کنیم بدین ترتیب بعد از وصل رله ترموستات ، هوا از محفظه توسط فن کشیده شده و هوا را از مجاورت النتهای حرارتی عبور داده و مجدد از مجراهای تعبیه شده وارد محفظه ی جوجه کشی می کند ، حال اگر حرارت وارد شده به محفظه خیلی زیاد بود بوسیله ی دیمر و بصورت دستی تنظیم شده و به دمای  مطلوب نزدیک می کنیم به این ترتیب و به سادگی شما یک سیستم ایده آل تامین و کنترل حرارت برای ماشین جوجه کشی تان طراحی کرده اید مجموعه فن_هیتر طراحی شده را در پایین، بالا یا دیواره های جانبی محفظه می توانید نصب کنید اما مکان توصیه شده ما بالای دستگاه جوجه کشی می باشد.

نقشه نصب هیتر به ترموستات سام وان (samwon)

برای مشاهده تصویر در اندازه ی بزرگتر بر روی آن کلیک کنید

  • مطابق شکل، فاز را به ترمینال شماره ی ۱۰ و نول را ترمینال شماره ی ۱۱ ترموستات نصب میکنیم.
  • از ترمینال شماره ی ۱۰ یک فاز گرفته و به ترمینالهای شماره ی ۸ (رله ی اصلی) و ۵ (رله pro) متصل میکنیم.
  • از ترمینال شماره ی ۹ یک سیم مطابق تصویر به یک کنتاکت هیتر اصلی وصل کرده و از کنتاکت دیگر هیتر اصلی به به نول وصل میکنیم.
  • از ترمینال شماره ی ۶ نیز یک سیم مستقیم به یکی از کنتاکتهای زنگ خطر نصب کرده و از کنتاکت دیگر نیز به نول متصل میکنیم
  • به ترمینالهای شماره ی ۱ و ۲ و ۳ نیز سنسور ترموستات دیجیتال وصل میشود.

تشریح نقشه:

  • با وصل فاز و نول ترموستات آماده ی کار میباشد.
  • ترموستات را مطابق دستورالعمل اینجا تنظیم کنید.
  • سنسور ترموستات را درون محفظه و برای نتیجه گیری بهتر در جای هم تراز با شانه ها نصب کنید.
  • با پایین آمدن دما از حد معین رله ی (out 1) عمل کرده و ترمینال ۸ به ۹ متصل شده و جریان به هیتر وارد میشود و با وجود اینکه کنتاکت دیگر هیتر به نول وصل شده و هیتر شروع به کار و گرمادهی خواهد کرد.
  • با رسیدن دما به حد معین شده رله ی (out 1) قطع شده و هیتر خاموش خواهد شد.
  • در این نوع ترموستات میتوان نقطه ای را به عنوان نقطه ی بحرانی تعین کرد و زمانیکه دما به هر دلیلی به نقطه بحرانی برسد رله ی (pro) استارت شده و اعلام خطر خواهد کرد

نقشه ی نصب و سیم کشی مولتی تایمر دیجیتال و اتصال به موتور گیربکس در ماشین جوجه کشی

موتور گیربکس ارائه شده ۲۲۰ ولت تک فاز بوده و قابلیت چپگرد راستگرد را داراست، این موتور دارای سه عدد ترمینال ورود (۱،۲،۳) میباشد که ترمینال وسط (شماره ی ۲) مشترک بوده و نول به آن متصل میشود حال با اتصال فاز به ورودی ۱ موتور گیربکس در یک جهت به حرکت در آمده و با اتصال فاز به ورودی شماره ۳ موتور در جهت عکس به گردش در خواهد آمد. حال با اتصال موتور گیربکس به مولتی تایمر که قابلیت چبگرد و راستگرد کردن موتور را در زمان های مشخص دارد شما یک سیستم چرخش کاملا اتومات در اختیار دارید. مولتی تایمر دیجیتال عرضه شده در فروشگاه سایت دارای دو رله ی خروجی بوده و کارایی فوق العاده دارد بطور مثال با انتخاب حالت (B3) در تنظیمات مولتی تایمر دیجیتال، با وصل رله ی (A) یک دقیقه موتور گیربکس به سمت چپ به گردش در آمده و با رسیدن شانه ها به حد دلخواه (۴۰ تا ۴۵ درجه نسبت به افق) بطور اتومات (بوسیله ی سنسور ۱) متوقف شده و وارد تایم استراحت (فاصله تا چرخش بعدی) شده و با سپری شدن این تایم و وصل رله ی (B) مولتی تایمر موتور در جهت عکس شروع به چرخش کرده و در زاویه ی (۴۰ تا ۴۵ درجه نسبت به افق) در سمت مقابل یا  ۹۰ درجه نسبت به حالت قبلی  شانه و تخم ها (توسط سنسور ۲) متوقف میشود و به همین منوال چرخش ادامه می یابد، بدین ترتیب شما با بکار گیری مولتی تایمر دیجیتال و موتور گیربکس عرضه شده در فروشگاه رویان گستر امکان طراحی یک سیستم چرخش کاملا” اتومات و کارا با ظرفیت حدود ۵۰۰ تخم مرغ برای ماشین جوجه کشی تان ساخته اید.

 تنظیم مولتی تایمر دیجیتال و نقشه ی اتصال آن به موتور گیربکس در ماشین جوجه کشی

برای دیدن اندازه ی واقعی بر روی تصویر کلیک کنید

  • مطابق شکل فاز و نول را به ورودیهای (pH) و (N) مولتی تایمر متصل میکنیم .
  • ازکنتاکت (PH) مولتی تایمر یک سیم به کلید استارت شماره ۱ وصل کرده و از کنتاکت دیگر کلید استارت شماره ی ۱ به کنتاکت (PH/START) وصل میکنیم .
  • تایمر در حالت پیش فرض توسط تکنسینهای رویان گستر در حالت (B3) یعنی بصورت (تایم استراحت-چپگرد-تایم استراحت-راستگرد) تنظیم شده است .
  • یک سیم از فاز به کنتاکت شماره ی ۱۵ (رله ی A) مولتی تایمر متصل کرده و از کنتاکت شماره ۱۸ به سوئیچ شماره ۱ وصل شده و از کنتاکت شماره ی … به ترمینال شماره ی ۱ موتور متصل میشود.
  • یک سیم دیگر از فاز به کنتاکت شماره ی ۲۵ (رله ی B) مولتی تایمر متصل کرده و از کنتاکت شماره ۲۸ به سوئیچ شماره ۲ وصل شده و از کنتاکت شماره ی … سوئیچ ۲ به ترمینال شماره ی ۳ موتورگیربکس  متصل میشود.

نحوه ی تنظیم مولتی تایمر دیجیتال

  • ابتدا برای تنظیم کلید شماره ی ۱ یا کلید استارت (PH/START) را بین کنتاکت(PH) و (PH/START) تعبیه کردید را در حالت (OFF) قرار دهید. کلید اینتر را بر روی مولتی تایمر فشار دهید، چراغ (RELAY-A) شروع به چشمک زدن میکند، با استفاده از شاسی های (+ و -) عدد را بر روی ۱ که نشان دهنده ی میزان وصل رله ی (A) بر حسب دقیقه میباشدتنظیم کنید .
  • مجدد کلید اینتر را بر روی مولتی تایمر فشار دهید، چراغ (RELAY-B) شروع به چشمک زدن میکند، با استفاده از شاسی های (+ و -) عدد را بر روی ۱ که نشان دهنده ی میزان وصل رله ی (B) بر حسب دقیقه میباشدتنظیم کنید .
  • با فشار مجدد کلید اینتر هر دو چراغ (RELAY-A) و(RELAY-B) شروع به چشمک زدن میکند که نشان دهنده ی تایم استراحت بین زمان کار ۲ رله (A) و (B) یا به عبارتی زمان استراحت بین ۲ چرخش موتور گیربکس و شانه ها بوده و با استفاده از شاسی های (+ و -) برای جوجه کشی تخم مرغ عدد ۶۰ را که بر حسب دقیقه میباشد ، انتخاب نمایید.
  • با فشار مجدد کلید اینتر تنظیمات ثبت شده و تایمر آماده به کار میشود .
  • با قرار دادن کلید ۱ یا (PH/START) در حالت (ON) تایمر بر اساس تنظیمات اعمال شده شروع به کار میکند.
تشریح مدار
  • با استارت کلید ۱ زمان استراحت (۶۰ دقیقه) شروع میشود
  • با اتمام زمان استراحت رله (a) استارت شده و کنتاکت ۱۵ به ۱۸ در مولتی تایمر وصل و جریان وارد سوئیچ ۱ میشود و از کنتاکت وصل سوئیچ ۱ به ترمینال ورودی شماره ی ۱ موتور گیربکس وارد میشود
  • جریان الکتریکی متصل شده به ترمینال (۱) و نول مشترک در ترمینال (۲) موتور گیربکس باعث چرخش شافت به یک طرف میشود
  • بعد از رسیدن شانه ها به حد تعیین شده سوئیچ (۱) عمل کرده و جریان را قطع و پیرو آن چرخش متوقف میشود و مجدد تایمر وارد تایم استراحت میشود.
  • بعد از اتمام تایم استراحت، رله ی (b) استارت کرده و کنتاکت ۲۵ به ۲۸ وصل شده و جریان بعد از عبور از سوئیچ ۲ به ترمینال (۳) موتور گیربکس وارد میشود در نتیجه فاز در کنتاکت (۳) و نول در کنتاکت (۲-مشترک) باعث چرخش شافت در جهت عکس شده و با رسیدن شانه ها به محل نصب سوئیچ ۲ این سوئیچ عمل کرده و مجدد چرخش متوقف شده و تایمر وارد تایم استراحت میشود، به همین ترتیب تا زمانیکه کلید ۱ وصل باشد عمل چرخش ادامه دارد.


طراحی سیستم رطوبت با استفاده از رطوبت ساز و رطوبت سنج دیجیتال (SAMWAN) عرضه شده در فروشگاه سایت

رطوبت سنج دیجیتال عرضه شده ساخت شرکت samwon کشور کره ی جنوبی (اصل) بوده که با بهره گیری از یک سنسور پیشرفته قابلیت اندازه گیری و کنترل رطوبت از یک تا ۹۹% را داراست بدین ترتیب که پس از نصب سنسور در محل مناسب و تنظیم رطوبت سنج، رطوبت سنج شروع بکار کرده و در صورت نیاز به رطوبت (رسیدن رطوبت به پایین تر از حد مجاز) رله ی دستگاه وصل شده و دستگاه رطوبت ساز متصل به رله را روشن میکند. رطوبت ساز عرضه شده در فروشگاه قابلیت تولید بخار سرد با استفاده از امواج آلتراسونیک را داراست که بعد ازاتصال به برق ظرف چند ثانیه ذرات آب شبیه مه در ظرف آب تولید شده و توسط جریان هوا در محفظه پخش شده و رطوبت را افزایش میدهد این عمل تا رسیدن رطوبت به حد تعیین شده ادامه داشته (معمولا چند ثانیه ) و سپس توسط رطوبت سنج  قطع می شود و به همین ترتیب ادامه پیدا میکند.

بدین ترتیب و به سادگی با بکار گیری رطوبت سنج و رطوبت ساز عرضه شده در سایت مطابق دستور، شما یک سیستم اتومات تامین رطوبت با دقت بالا در اختیار خواهید داشت. در حال حاضر و با در کنار هم قرار دادن سیستم های آموزش داده شده، شما یک ماشین جوجه کشی کاملا اتومات  با کارایی بالا و درصد جوجه درآوری حد اکثر در اختیار خواهید داشت.

نقشه ی نصب رطوبت سنج دیجیتال و رطوبت ساز در ماشین جوجه کشی

برای مشاهده تصویر بزرگتر بر روی آن کلیک کنید

راهنمای سیم کشی

  • مطابق شکل از ترمینال فاز (PH) مدار یک سیم به ترمینالهای شماره ی ۵ و ۱۱ رطوبت سنج متصل میکنیم.
  • از ترمینال شماره ی ۴ رطوبت سنج به یکی از کنتاکتهای رطوبت ساز وصل میکنیم.
  • از ترمینال نول (N) به ترمینال شماره ی ۱۲ رطوبت سنج و کنتاکت باقیمانده ی رطوبت سنج وصل میکنیم.
  • سنسور را بر اساس رنگ سیمها به ترمینالهای ۱-۲ ۳ رطوبت سنج دیجیتال متصل میکنیم.

تشریح مدار

  • با وصل جریان برق رطوبت سنج دیجیتال شروع به کار میکند، مطابق دستورالعمل اینجا اقدام به تنظیم دستگاه بر اساس نیاز میکنیم.
  • سنسور دستگاه را در جای مناسب داخل محفظه جوجه کشی نصب میکنیم (محل نصب نباید در معرض گردش هوای سریع یا رطوبت سنج یا منبع حرارتی دستگاه صورت بگیرد)
  • بعد از تنظیم هرگاه رطوبت از حد مجاز تعیین شده پایین تر بیاید رله ی دستگاه استارت کرده و ترمینال ۵ به ۴ در رطوبت سنج وصل میشود و جریان به دستگاه رطوبت ساز اعمال شده و در نتیجه با وجود نول در کنتاکت دیگر، دستگاه رطوبت سنج شروع به کار کرده و رطوبت را به محفظه تزریق میکند.
  • با رسیدن رطوبت به حد معین رله رطوبت سنج قطع کرده در نتیجه رطوبت ساز خاموش شده و تزریق رطوبت متوقف خواهد شد. 

 

حال شما با تهیه ی یک محفظه مناسب و بهره گیری از اقلام عرضه شده در فروشگاه سایت، مطابق نقشه های ارائه شده میتوانید اقدام به طراحی و ساخت ماشین جوجه کشی اتومات به ساده ترین شکل ممکن نمایید و در کلیه مراحل ساخت در صورت نیاز از مشاوره ی تکنسینهای سایت بهره مند شوید.

نکات کلیدی در ساخت ماشین جوجه کشی

  1. محل نصب سنسور ترموستات باید در محل مناسب و حتی الامکان هم تراز با تخمها نصب شود.
  2.  سنسور ترموستات نباید در نزدیک هیتر نصب شود.
  3. سنسور ترموستات نباید در نزدیک مجرای تهویه نصب شود.
  4. در نصب سنسورهای ۱ و ۲ در سیستم چرخش نهایت دقت بعمل آید و جهت چرخش موتور گیربکس در نصب سنسور های ۱ و ۲  حتما” در نظر گرفته شود در غیر اینصورت با توجه به قدرت موتور گیربکس و عدم قطع چرخش در زاویه ی تعیین شده، به سایر اجزای دستگاه صدمات جدی وارد خواهد شد.
  5. در خصوص نصب سنسور رطوبت سنج نیز باید مشابه سنسور ترموستات عمل شده و از نصب سنسور رطوبت در معرض جریان هوای شدید یا نزدیک منبع تولید رطوبت و حرارت خودداری شود.
  6. طراحی محفظه جوجه کشی و فاصله ی بین شانه ها باید به نحوی باشد که هوا به طور یکنواخت و بصورت ملایم در کل محفظه در جریان باشد. (بهتر است فاصله ی بین شانه ها بین ۸ تا ۱۰ سانتیمتر و فاصله ی شانه ها از دیواره های جانبی دستگاه بین ۵ تا ۱۰ سانتیمتر در نظر گرفته شود)
  7. حتما” با توجه به ظرفیت دستگاه نسبت به تعبیه ی مجرایی برای تهویه اقدام کنید.

منبع: واحد آموزش و تحقیقات رویان گستر

 استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است

بازدید 38,201 | ۶۹ نظر
  1. اسفند ۱۰ام, ۱۳۹۰ در ۱۱:۲۵ | #1

    به به …..
    ممنونم که نقشه تجهیزات رو گذاشتین.

    اما اگر بتونید به این سبک هم ، نقشه کامل ساخت خود دستگاه رو بزارین خوب میشه

    شما چند پک درست کنید، از دستگاه کوچیک به بزرگ…

    تا ما خریدنی یک پک از شما بخریم ،و تو خونه مون اون رو سریع ،سر و هم کنیم

    که تو اون پک ، پوشش دستگاه رو هم بریده شده و اندازه و اماده بذارین .

    اخه پیدا کردن و درست کردن پوشش و در و شیشه و… برای ما درد سر خواهد بود( از کجا پیدا کنیم اخه)

    حالا پوشش های متفاوت که ارزون تر و عایق تر و ایمن تری باشه.
    حالا یونولیت فشرده ای ،کامپوزیتی، گالوانیزه ای .

    به نظرم اول یک پک کوچولو و خوب و کامل درست کنید اگه مشتری داشت خوب بود و جواب داد.
    بعدها بزرگترها رو هم بزارین.

    به نظرم پک اول رو به این ابعاد بسازید
    چون من که شخصا یکی از مشتری هاتون تو این اندازه هستم (:

    این پک رو انقدر کامل کنید که دیگه نیازی نباشه ما دنبال چیز دیگه ای بگردیم
    و فقط سر و همش کنیم

    مرسی مرسی مرسی

    گوتیک IP Address is : 81.163.5.194
    • admin
      اسفند ۱۰ام, ۱۳۹۰ در ۱۷:۴۴ | #2

      سلام
      از بازدید مجدد و راهنمایی های صمیمانه ی شما سپاسگزارم، حتمآ نقشه ی کامل ساخت همراه توضیحات مربوط در سایت قرار خواهد گرفت و پیشنهادات نیز خوبتون لحاظ میشه .
      با آرزوی موفقیت

      admin IP Address is : 188.158.92.244
  2. ali
    اسفند ۲۱ام, ۱۳۹۰ در ۱۴:۳۶ | #3

    سلام من هم با این نظر موافقم یک دستگاه کوچک بسازید با قیمت کم من هم خریدارم

    ali IP Address is : 2.184.50.233
    • admin
      اسفند ۲۱ام, ۱۳۹۰ در ۱۴:۴۵ | #4

      با سلام
      از بازدید و پیشنهاد شما سپاسگزارم، در صدد تحقیق و ساخت دستگاهی با قیمت ارزان، کاربری ساده و توانایی بالا هستیم
      موفق باشید

      admin IP Address is : 188.158.94.204
  3. morteza
    اسفند ۲۱ام, ۱۳۹۰ در ۱۷:۲۳ | #5

    سلام . اگه درست کردید من هم خریدارم . ممنون

    morteza IP Address is : 2.180.22.30
    • admin
      اسفند ۲۱ام, ۱۳۹۰ در ۱۷:۴۴ | #6

      سلام
      ممنون از استقبال دوستان، انشاا… بتونیم دستگاهی با کارایی بالا و مطمئن خدمت مصرف کنندگان محترم عرضه کنیم.
      در پناه حق

      admin IP Address is : 188.158.94.204
  4. علی
    فروردین ۲۷ام, ۱۳۹۱ در ۲۱:۳۵ | #7

    سلام خیلی قشنگ توضیح دادی عالی بود اگه درست کردی به منم خبر بده منم میخوام

    علی IP Address is : 2.181.20.126
  5. نیما
    خرداد ۴ام, ۱۳۹۱ در ۱۵:۵۸ | #8

    سلام
    نقشه دستگاه نفتی رو هم اگه ممکنه بذارین

    نیما IP Address is : 46.21.89.68
    • admin
      خرداد ۴ام, ۱۳۹۱ در ۱۶:۰۸ | #9

      سلام
      دستگاه نفتی دارید و برای تعمیر میخواهید یا برای ساخت لازم دارید؟ استفاده از این نوع دستگاهها الان منسوخ شده دوست عزیز اما چشم، در اولین فرصت.
      موفق باشید

      admin IP Address is : 199.91.173.9
  6. 520156
    خرداد ۱۸ام, ۱۳۹۱ در ۰۷:۴۶ | #10

    باسلام …

    520156 IP Address is : 88.198.179.107
  7. زضا
    تیر ۱۸ام, ۱۳۹۱ در ۱۷:۳۱ | #11

    سلام .
    خسته نباشید طرح خوبی بود من هم مث دوستاد دیگه خواهان این دستگاه هستم اگر ساختیید یه من هم میخوام

    موفق پیروز باشید

    زضا IP Address is : 188.159.140.49
  8. حىدرى
    شهریور ۱۳ام, ۱۳۹۱ در ۰۱:۴۷ | #12

    خیلى خوب بود براى ۴٢تاى محفظه در جه ابعادى بسازىم

    حىدرى IP Address is : 5.117.32.3
    • admin
      شهریور ۱۳ام, ۱۳۹۱ در ۰۸:۵۰ | #13

      با سلام، ممنون از لطف شما، حداقل ابعاد محفظه باید ۴۰*۴۰*۵۵ باشد، البته با توجه به طرح دستگاه شما و محل قرارگیری اجزا این اندازه قابل تغییر است.
      موفق باسید

      admin IP Address is : 188.159.139.166
  9. حىدرى
    مهر ۱۵ام, ۱۳۹۱ در ۱۳:۱۵ | #14

    سلام محفظه ای به ابعاد۶۱¤۵۱¤۵۱دریجه ورود نزدیک فن قرار دارد ودریجه خروج در باین هر کدام جه اندازه باشد تخم مرغ خوابانده٨٠

    حىدرى IP Address is : 5.119.220.42
    • admin
      مهر ۱۵ام, ۱۳۹۱ در ۱۴:۴۹ | #15

      سلام دوست عزیز
      متوجه منظورتون نشدم دوست عزیز

      admin IP Address is : 188.159.139.195
  10. حىدرى
    مهر ۱۵ام, ۱۳۹۱ در ۱۶:۴۳ | #16

    منظورم اینه که محفظه اى ساختم به ابعاد۶۰¤۵۱¤۵۱به ظرفیت٨٠تخم مرغ ده سانت از ارتفا با تخته جدا کردم فن مکنده روى تخته کار کذاشتم کرم کن یا المنت در همان محفظه جدا شده قرار میکیرد سوراخ ورود هوا دقیقا بالاى فن مکنده است وسوراخ خروج هوا در ۵سانتى کف محفظه قرار دارد میخواستم اندازه سوراخها جه قدر باشد راهنماى کنید ¤

    حىدرى IP Address is : 5.120.125.207
    • admin
      مهر ۱۵ام, ۱۳۹۱ در ۱۶:۴۸ | #17

      برای ۸۰ عدد تخم مرغ یک سوراخ ۲ سانتیمتری در بالا و یکی در پایین کافیست.

      admin IP Address is : 199.91.173.2
صفحه نظرات

نظر شما چیست ؟

XHTML: شما می توانید از این برچسب ها استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

سوال امنیتی : لازم * *

51 queries in 0٫321 seconds.